Sous Vide Cirkulator

499,00 kr.
Udsolgt
.
Information

Med denne cirkulator er du klar til at kaste dig ud i sous vide-kunsten, som giver en perfekt tilberedning af mange fødevarer. 

Sous vide er fransk og betyder "under vakuum". Fødevarerne tilberedes under vakuum, ved konstant varme i et vandbad og i lang tid. Det giver en ensartet og god tilberedning af eksempelvis billige kødudskæringer, som kan opnå næsten samme mørhed og mere smag end de dyrere udskæringer. Sous Vide Cirkulatoren giver dig mulighed for at tilberede mad, som de gør på mange restauranter men uden at skulle lave plads til et stort sous vide kar.

Det eneste du behøver for at komme i gang er en sous vide cirkulator som denne, samt en stor gryde eller anden beholder, der er stor nok til at rumme de fødevarer du vil tilberede.

Fødevarerne marineres eller krydres og vakuumpakkes derefter i en fødevareegnet og varmetolerant pose - dette kan gøres med en vakuumpakker som suger luften ud og forsegler posen, eller ved at man lægger kødet i en pose, der kan lukkes igen feks. zip-lås poser. Posen sænkes herefter ned i vand, så åbningen er lige over vandoverfladen, hvilket gør at luften presses ud – posen lukkes derefter. 

Kødstykker bør vakuumpakkes enkeltvist, eller det bør sikres, at de ligger ved siden af hinanden i posen, så de ikke overlapper. Du kan tilberede flere poser med vakuumpakkede fødevarer samtidig, forudsat at de skal tilberedes ved samme temperatur, og at der er tilstrækkeligt med plads i gryden. De vakuumpakkede fødevarer lægges i gryden eller beholderen med vand, cirkulatoren sættes på kanten af gryden og fastgøres med den monterede klips, således at varmeelementet og cirkulationspropellen altid er under vand. Temperaturen indstilles på displayet, og cirkulatoren vil begynde at opvarme vandet til den indstillede temperatur. Cirkulationen gør at der opnås en konstant og ensartet temperatur i hele beholderen. Den ensartede temperatur på vandet gør, at fødevaren (uanset om det er kød, fisk eller grøntsager) får samme temperatur og tilberedning hele vejen igennem. Man sikrer dermed at eksempelvis en bøf får samme nuance og mørhed i hele kødstykket (uanset om man ønsker den rød eller rosa), i stedet for at den bliver grå og gennemstegt på ydersiden, og kun rød eller rosa i midten. Hvis du tilbereder kødstykker, kan du med fordel brune/grille kødet kort efter sous vide tilberedningen.

  • Temperatur fra 0 - 95 grader.
  • 360 graders pumpe.
  • LED-display og timerfunktion på max 60 timer.
  • Max kapacitet: 20 L.

Value for Money

Vi prioriterer godt isenkram til lav pris og fravælger så vidt muligt branding og emballage

Fleksibelt Sortiment

Vi samarbejder uafhængigt med mange forskellige leverandører, så vi altid kan tilbyde de bedste og billigste produkter

Last-minute

Spar endnu mere på udgåede produkter og sæsonvarer, som vi kun har i begrænset lager