OM KØKKEN & HJEM

Køkken&Hjem er et helt nyt butikskoncept i branchen! Gennem flere år har vi udviklet ideen og konceptet, som går ud på at tilbyde vores kunder gode ting til lave priser – med mere fokus på kundernes brugsbehov end om hvorvidt varerne har mærkevarestatus. Vi bygger på vores lange erfaring og store netværk – og det muliggør, at vi kan realisere ideen.

Desuden så har vi lyttet til forbrugernes ønsker.En stærk trend er at investere i få dyre ting, man virkelig ønsker sig, og så supplere med mere enkle, funktionelle og gode hverdagsprodukter. Sidstnævnte har vi masser af hos Køkken&Hjem, til meget billige penge!

Vores koncept er altså meget simpelt: God kvalitet til lav pris! Men hvordan gør vi?

Value-for-money

Vi er en branding-løs isenkræmmer, i den forstand at vi først og fremmest går op i kvalitet og håndværk. Vi er ligeglade med hvad der står i bunden af produktet - kvaliteten derimod, går vi ikke på kompromis med! Vi indkøber så vidt muligt produkter direkte fra producenterne, uden branding og emballage tilknyttet. På den måde skærer vi markedsførings- og brandingudgifterne direkte fra din pris!

Fleksibelt sortiment

Vi er en uafhængig isenkræmmer, i den forstand at vi ikke indgår faste samarbejdsaftaler med hverken mærker eller producenter. Et bredt fleksibelt samarbejde med mange indenlandske og udenlandske partnere er med til at sikre et sortiment i høj kvalitet til den billigste pris! Det tillader os nemlig selv at sætte vores priser, indrette vores butikker og tilbuds sætte vores produkter. Det gør det også muligt for os at tage imod større mængder restvarer-partier og udgåede sæsonvarer og styles til endnu lavere priser!

Last-minute produkter

Vores fleksible samarbejder betyder naturligvis også at en stor del af sortimentet ikke er fast, men udskiftes ofte! Produkter der ikke kommer igen, som vi kun har så længe lager haves, kalder vi for last-minute produkter.

-

Mangler du nyt i køkkenet, skal du have middagsgæster eller er du ved at flytte hjemmefra er Køkken&Hjem et godt sted at starte. Ligeledes, hvis du skal have nyt til sommerhuset eller mangler grundlæggende tilbehør til bagning, er vi også leveringsdygtige. Det kan også være kantinen i virksomheden, som trænger til nyt porcelæn, glas og lignende? Eller hvis du bare har lyst til at lade impulserne løbe af med dig, så er Køkken&Hjem stedet, hvor du kan få alt dette til en god pris.