Sous Vide

789,00 kr.
På lager
10 tilbage på lager
.
Information

Med denne cirkulator er du klar til at kaste dig ud i sous vide-kunsten, som giver en perfekt tilberedning af mange fødevarer.

Sous vide er fransk og betyder "under vakuum". Fødevarerne tilberedes under vakuum, ved konstant varme i et vandbad og i lang tid. Det giver en ensartet og god tilberedning af eksempelvis billige kødudskæringer, som kan opnå næsten samme mørhed og mere smag end de dyrere udskæringer. Sous Vide Cirkulatoren giver dig mulighed for at tilberede mad, som de gør på mange restauranter men uden at skulle lave plads til et stort sous vide kar. Det eneste du behøver for at komme i gang er cirkulatoren samt en stor gryde eller anden beholder, der er stor nok til at rumme de fødevarer du vil tilberede.

Fødevarerne marineres eller krydres og vakuumpakkes derefter i en fødevareegnet og varmetolerant pose - dette kan gøres med en vakuumpakker som suger luften ud og forsegler posen, eller ved at man lægger kødet i en pose, der kan lukkes igen feks. zip-lås poser. Posen sænkes herefter ned i vand, så åbningen er lige over vandoverfladen, hvilket gør at luften presses ud – posen lukkes derefter.

Kødstykker bør vakuumpakkes enkeltvist, eller det bør sikres, at de ligger ved siden af hinanden i posen, så de ikke overlapper. Du kan tilberede flere poser med vakuumpakkede fødevarer samtidig, forudsat at de skal tilberedes ved samme temperatur, og at der er tilstrækkeligt med plads i gryden. De vakuumpakkede fødevarer lægges i beholderen med vand. Temperaturen indstilles på displayet, og cirkulatoren vil begynde at opvarme vandet til den indstillede temperatur. Cirkulationen gør at der opnås en konstant og ensartet temperatur i hele beholderen. Den ensartede temperatur på vandet gør, at fødevaren (uanset om det er kød, fisk eller grøntsager) får samme temperatur og tilberedning hele vejen igennem. Man sikrer dermed at eksempelvis en bøf får samme nuance og mørhed i hele kødstykket (uanset om man ønsker den rød eller rosa), i stedet for at den bliver grå og gennemstegt på ydersiden, og kun rød eller rosa i midten. Hvis du tilbereder kødstykker, kan du med fordel brune/grille kødet kort efter sous vide tilberedningen.

  • Kapacitet: 6 l
  • Justerbar tid og temperatur
  • Vælg mellem grader celsius og fahrenheit
  • Temperaturnøjagtighed i +/- 0,5 grader C
  • Plastlåg med et stort hærdet glasvindue
  • Fast alukar med slip let-belægning
  • Temperaturområde:45°C til 90°C
  • med1°Cintervaller.
  • Timerfunktion fra 30 minutter til 72 timer - med 30 minutters intervaller.
  • Rustfrit stål med plastunderdel
  • LCD-display i blå Inkl. rack
  • Effekt: 520 W
  • Eks. vakumpakker

Value for Money

Vi prioriterer godt isenkram til lav pris og fravælger så vidt muligt branding og emballage

Fleksibelt Sortiment

Vi samarbejder uafhængigt med mange forskellige leverandører, så vi altid kan tilbyde de bedste og billigste produkter

Last-minute

Spar endnu mere på udgåede produkter og sæsonvarer, som vi kun har i begrænset lager