Slowjuicer - sund næring

989,00 kr.
Udsolgt
.
Information

Frugt - og grøntsags slowjuicer som på en praktisk og moderne måde får det meste og bedste ud at frugter, grøntsager og krydderurter. Dens innovative teknologi gør netop det modsatte af en klassisk saftcentrifuge, idet slow juicer'en kværner/knuser fødevaren og roterer det igennem den integrerede si ved lav hastighed mellem 90/120 omdrejninger/min, så de vigtige vitaminer, mineraler, enzymer og næringsstoffer ikke tager skade eller forsvinder.

Mulighederne er mange med slowjuicer'en, og det er utroligt hvor let man kan få tilberedt en lækker og meget sund juice af grøntsager, hvor tilsætning af meget få frugter gør den sød og lækker på samme tid, så man også tilfredsstiller det søde med sund fornuft.

Kabinettet er udført i rustfrit stål med sort plast, og der medfølger en stamper og juicekande Maskinenhar et to-trins sikkerheds startsystem, hvor saft/juice bliver ledt ud i den medfølgende kande via den ene udgang og de overskydende rester presses ud af en anden udgang, hvor der med fordel kan placeres en pose foran til opsamling og derefter nem og hurtig oprydning. Slow juicer'en rengøres ved at delene skilles fra kabinettet og renses under rindende vand, for derefter at tørres grundigt inden den samles igen.

Maskinem har en effektiv og lydsvag 200 watt motor.


Value for Money

Vi prioriterer godt isenkram til lav pris og fravælger så vidt muligt branding og emballage

Fleksibelt Sortiment

Vi samarbejder uafhængigt med mange forskellige leverandører, så vi altid kan tilbyde de bedste og billigste produkter

Last-minute

Spar endnu mere på udgåede produkter og sæsonvarer, som vi kun har i begrænset lager