Persondatapolitik

Køkken&Hjem

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Køkken&Hjem behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Køkken&Hjem respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. 

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Personoplysninger Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Køkken&Hjem har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.