2 stk. Irish Cofee glas, Lyngby

49,00 kr.
Udsolgt
.
Information

2 Irish coffee-glas, 23 cl. Få varmen og humøret i top med en klassisk Irish coffee, hvor kaffe, whisky, puddersukker og flødeskum tilsammen går op i en højere enhed. Gennem det klare glas ses tydeligt drikkens opbygning og flotte farvekontrast.

Historien fortæller, at Irish coffee blev opfundet i Shannon lufthavn i Irland i 1934. På en særligt kold vinterdag måtte et fly vende om på grund af dårligt vejr. Joe Sheridan var kok i en restaurant i lufthavnsterminalen og tilbød de trætte passagerer kaffe blandet med irsk whisky. En amerikansk passager spurgte, om det var brasiliansk kaffe, og kokken svarede "Det er Irsk kaffe".

Lyngby Glas - en moderne klassiker.

Lyngby Glas blev grundlagt i 1940 i en lille lejlighed på Frederiksberg, og dermed startede en af Danmarks toneangivende og mest succesfulde glasfabrikker. I dag står Lyngby Glas stadig for kvalitet og stor holdbarhed, og der findes forskellige glasserier tilpasset tidens trend.

Plejetips:

Glas bør afvaskes, inden det tages i brug første gang. Ved vask i opvaskemaskine vælges et kortprogram ved lav temperatur. Desuden skal der være salt i opvaskemaskinen.


Value for Money

Vi prioriterer godt isenkram til lav pris og fravælger så vidt muligt branding og emballage

Fleksibelt Sortiment

Vi samarbejder uafhængigt med mange forskellige leverandører, så vi altid kan tilbyde de bedste og billigste produkter

Last-minute

Spar endnu mere på udgåede produkter og sæsonvarer, som vi kun har i begrænset lager