• Trykkoger m. dampindsats, 6 L.
  • Trykkoger m. dampindsats, 6 L.
  • Trykkoger m. dampindsats, 6 L.
  • Trykkoger m. dampindsats, 6 L.
  • Trykkoger m. dampindsats, 6 L.
  • Trykkoger m. dampindsats, 6 L.
  • Trykkoger m. dampindsats, 6 L.

Trykkoger m. dampindsats, 6 L.

599 Kr.
ELLER
7 tilbage på lager

Information

Trykkoger a 6 liter, ink. ekstra gummiring/pakning. Tåler alle varmekilder, også induktion.

Dampinsats medfølger.

En trykkoger er god til simremad og udvalte udskæringer af kød, som eksempelvis oksespidsbryst, Ossobuco, okseklump, haler, eller kalveskank. En trykkoger tilbereder kødet under tryk, og kortere tilberedningstid og mørt kød er de 2 største fordele, man får med en trykkoger. Når kødet tilberedes under tryk, kan temperaturen komme højere op, og det nedsætter tilberedningstiden. Mørheden opstår, når varmen under tilberedningen sprænger bindevævet i kødet.

  • VALUE FOR MONEY


    Value for Money

    Vi prioriterer godt isenkram til lav pris og fravælger så vidt muligt branding og emballage

  • FLEKSIBELT SORTIMENT


    Fleksibelt Sortiment

    Vi samarbejder uafhængigt med mange forskellige leverandører, så vi altid kan tilbyde de bedste og billigste produkter

  • LAST-MINUTE


    Last-minute

    Spar endnu mere på udgåede produkter og sæsonvarer, som vi kun har i begrænset lager