Om Køkken&Hjem

“Køkken&Hjem er et helt nyt butikskoncept i branchen – vi har udviklet ideen igennem flere år. Gode ting til lave priser – med mere fokus på kundernes brugsbehov end om hvorvidt varerne har mærkevarestatus. Vi bygger på vores lange erfaring og store netværk – og det muliggør, at vi kan realisere ideen. Desuden så har vi lyttet til forbrugernes ønsker. En stærk trend er at investere i få dyre ting, man virkelig ønsker sig, og så supplere med mere enkle, funktionelle og gode hverdagsprodukter”, siger Jørgen Brandt.

Mangler du nyt i køkkenet, skal du have middagsgæster eller er du ved at flytte hjemmefra er Køkken&Hjem et godt sted at starte. Ligeledes, hvis du skal have nyt til sommerhuset eller mangler grundlæggende tilbehør til bagning, er vi også leveringsdygtige. Det kan også være kantinen i virksomheden, som trænger til nyt porcelæn, glas og lignende? Eller hvis du bare har lyst til at lade impulserne løbe af med dig, så er Køkken&Hjem stedet, hvor du kan få alt dette til en god pris.

Indretningsmæssigt skal Køkken&Hjem være enkelt for kunden at omgås i. Butikken opdeles efter funktion, så det gør det nemmere for dig som kunde at vælge og vurdere, eksempelvis hvilken type pande der passer til dit behov. Samtlige reoler i butikken har hjul monteret, hvilket giver os muligheden for at rykke rundt og eksperimentere med indretningen. Vi er åbne for sjove og kreative idéer.